Zeehondehuid zielehuid

zeehondehuid zielehuid

Artiest Sarah Green

Voel je ook diep in jou een onverklaarbare heimwee? Heb je soms het gevoel dat je het stuur van je eigen leven uit handen hebt gegeven? Ben je bereid als bezielde vrouw je leven een eigen vorm te geven?

We raken allemaal onze zielehuid kwijt.   Wanneer we geboren worden heeft onze ziel de overhand. Door onze plaats in het alledaagse te verwerven neemt het ego het over. We hebben vaak afscheid genomen van de dingen die ons echt vreugde gaven. Dit is een proces dat alle vrouwen / iedereen meemaakt. Maar een vrouw die te lang van haar ziel verwijderd is raakt vermoeid. Je herkent het in lusteloosheid, krachteloosheid, zinloosheid

De pijn is nodig om de roep te horen die de verbinding wil herstellen.   Dit verhaal gaat over vrouwen die de roep van de ontembare reeds in zichzelf hebben gehoord. Misschien heb je de botsing al ervaren in het huwelijk tussen het zieleleven en de aardse werkelijkheid.

Word de ontembare vrouw die je bent. Lien Van Camp brengt het verhaal op een onnavolgbare wijze tot leven We ronden af op een creatieve symbolische manier met een klein ritueel naar de vrouw in onszelf.

Duur : 3h