Moonmother

Beste vrouw, heb je een kantelmoment in je leven dat je wil vieren en ondersteunen?  Verlang je naar meer verbinding met je natuurlijke cyclus?  

In 2016 werd ik ingewijd als Advanced Moonmother door Miranda Gray. Van hieruit geef ik sessies om de verbinding met je (goddelijke) vrouwelijke kracht te herstellen. Je maakt zo deel uit van een wereldwijde familie van vrouwen.

World Wide Wombblessing cirkels (in groep)

5x per jaar in meer dan 150 landen komen vrouwen samen om via dezelfde meditatie te verbinden met de vrouwelijke kracht.
Deze blessing energie wordt die dag 4 keer ‘verzonden’ door Miranda Gray, gesteund door duizenden Moon Mothers wereldwijd. Als Advanced Moon Mothers begeleid en ondersteun ik graag deze cirkel. Bij de Wereldwijde Womb Blessing verbinden we ons met vrouwen wereldwijd om liefde en kracht te geven en te ontvangen en te erkennen dat we één familie zijn.

Volgende data voor 2019 : 19 februari (19h), 18 mei (19h) 13 oktober (19h) 12 december (19h)

Ervaring van een deelneemster : Tijdens een womb blessing kom ik terug in contact met de kracht en de pracht van de wonderlijke vrouwelijke organen. Ik maak verbinding met mezelf en met andere vrouwen, we delen vreugde, pijn en verhalen. De dagen erna zindert de beleving nog na in dromen, gedachten en gevoelens. Soms barst ik van de creativiteit, een andere keer voel ik een diepe rust. Het laat me nooit onbewogen. Tania Elsie Jooris, artieste.

Wombblessing (individueel)

Sommige vrouwen in mijn praktijk komen voor een wombblessing op een kantelmoment in hun leven dat ze willen vieren. Andere vrouwen komen omdat ze verlangen naar meer verbinding met hun natuurlijke cyclus. Het is een energetische behandeling die je een diepere verbinding brengt met je vrouw zijn. Elke wombblessing activeert ons baarmoeder energie centrum dat vaak uitgeput geraakt door ons dagdagelijksleven in een maatschappij die houdt van vrouwen die blijven gaan. Een Wombblessing maakt gebruik van een sterke transformerende energie. Via afstemming hierop verbind je je met jouw vrouwelijke kracht. Dit gebeurt via ritueel, meditatie en visualisatie.  Het versterkt je verbinding met je vrouwelijke kracht.

Het is een behandeling waarbij ik mijn handen op bepaalde posities leg op je lichaam. Je hebt gewoon je kleren aan. Je wordt je bewust van je vrouwelijke kracht. Deze blessing werkt diep door en heeft een integratietijd nodig. Het is een pad van zelfbewustzijn en spirituele ontwikkeling. Rusten, water drinken en goed eten is de boodschap in de maand die volgt. Elke vrouw, met of zonder baarmoeder, met of zonder cyclus kan de Blessing ontvangen. Ook jonge meisjes die hun eerste menstruatie gehad hebben. Het kan ook een bijzonder moment zijn om als moeder en dochter samen een Wombblessing te ontvangen.

Womb healing (individueel)

De womb healing werkt zachter dan de Wombblessing. Wordt voor of na de blessing gegeven. Of als de energie in je baarmoedercentrum al al zeer woelig is en geen extra beweging nodig heeft. Het brengt je vrouwelijk centrum in evenwicht.

Moon Mother Mentoring (individueel)

Heb je een onregelmatige cyclus ? Voel je je veranderlijk, wispelturig en kan je moeilijk plannen? Dan kan Moon mother mentoring voor jou iets betekenen. 1x/maand gedurende 1,5 uur gaan we samen op stap. Je maakt contact met je onderstroom, met de kracht van je vrouwelijke cyclus. Ik geef je concrete tools mee waar je mee aan de slag kunt. Intussen hou je een maandagboek bij. Ook vrouwen die de pil nemen of geen baarmoeder meer hebben kunnen veel baat hebben bij de moonmentoring. Het is een weg van zelfbewustzijn en reconnectie met de kracht van je voorouders.

Wat leer je?

  • Hoe de maancyclus, je eigen vrouwelijke cyclus en de cyclus van de seizoenen op elkaar en op jou inwerken.
  • Hoe er vier verschillende vrouwen in jou leven.
  • Hoe je creativiteit, je planmatigheid en je moederkwaliteiten nooit dezelfde zijn en hoe je daar concreet gebruik van kan maken in de organisatie van je  dagdagelijkse leven.
  • Hoe je veranderingen en uitdagingen kan aanvaarden en erdoor heen stappen
  • Hoe alles dan plots makkelijker wordt als je niet tegen de stroom in gaat

Ervaring van een deelneemster : ” Aan het begin van de sessie ervoer ik een spanning in mijn baarmoeder, alsof ik zou gaan menstrueren. Door de beelden in de meditatie en langs de stroom in jouw handen vloeide de gespannenheid weg, ik voelde hoe mijn baarmoedercentrum zich opende. Voor het eerst wist ik hoe het voelde om me gedragen te voelen. De dagen en weken nadien beleefde ik alles in diepe ontspanning.”

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 à 2h en kost 70 euro. Hierin inbegrepen is ook begeleiding en opvolging achteraf per mail. Boek je 3 sessies met telkens een maand ertussen betaal je slechts 190 euro. (Dit traject is aan te raden) .

Je kan terecht in Oostham of in Kalmthout. Wil je graag een sessie boeken of meer info? Stuur een mailtje naar lienvancamp@gmail.com.