Your True Colours weekend

Versie 2

Voel de veilige bedding van de cirkel

Reis doorheen oude verhalen

Speel met natuurlijke pigmenten

Ontmoet de wilde vrouw in jou

Kom thuis in je lijf en ziel

Dans rond het vuur

Beleef de kracht van rituelen

Verbind je met andere vrouwen

Maak de verborgen wijsheid in jezelf wakker

 

Oude gebruiken inspireren ons. Hoe de vrouwen van de Omo-stam in Afrika elkaar beschilderen met rode oker en andere pigmenten om de dag te eren. Een paar verjaardagen geleden wilde Lien graag haar vrouw-zijn vieren. Françoise beschilderde haar. Het jaar nadien nodigde Lien haar vriendinnen uit om samen in die bijzondere ervaring te gaan. Van schroom en nerveus gegiechel langs verbazing en omarming naar pure blijdschap en verbinding met vrouwelijke levensenergie. Het heeft ons zoveel gebracht. Een diepe erkenning in onszelf, los van anderen. Het werd een bont en krachtig ritueel dat jaar na jaar groeide. We hebben er zo van genoten dat we dit graag willen delen en creëren voor andere vrouwen, voor jou.

Wie zijn wij?

Lien is gepassioneerd door het leven, de natuur en de oude verhalen van de aarde. Verhalenvertelster, advanced moonmother, begeleidster van sisterroots cirkels en maancirkels voor meisjes. Meer info op https://www.wildewortels.be/

Françoise is altijd creatief bezig met lichaamsbewustzijn, kleur en vormen. Ze is gewezen hoedster van Vrouwenbronvzw en eutonie en craneo therapeute.

Wat

In een tuin, met een wilgenhutje en een enorme trampoline, veilig omringd door hoge bomen zonder binnenglurende buren. ’s Morgens duiken we in een oud verhaal als zielevoer, het opent je binnenwereld. We laten de beelden bezinken in de tuin op verschillende manieren. Dan zijn er potjes voedende kleuren uit de aarde zelf.  Want het zit in onze vrouwelijke natuur om het leven te vieren. En nee je hoeft geen ervaring te hebben met beschilderen. Niks moet. We werken toe naar een bekrachtigingsritueel rond het vuur ’s avonds. Ruimte voor zingen, zijn, klanken, dansen. Overnachting in ronde hut

Waar en wanneer

ZOMER weekend Op Aanvraag We starten telkens op vrijdagavond om 19h en eindigen op zondag om 17h.

Meebrengen 

– doeken en kleren die vol kleur mogen hangen, – eventueel een bikini als je je daar ontspannender in voelt, – een potje geluk (= een gerechtje om ’s avonds te delen, liefst al klaargemaakt bvb een slaatje, quiche, groenten, taart.) – eventueel muziekinstrumenten, drums, je stem. – een slaapzak en matje.

Bijdrage

Aantal deelnemers max 13. Voor dit geheel verzorgde weekend vragen wij 350 euro pp.

Dit is inclusief: overnachting in onze magische hutjes, heerlijk biologische voeding, alle materiaal (pigmenten, borsteltjes, doeken,…) , Begeleiding, verhalen, oefeningen en ritueel.

Ervaringen van deelnemers

“Mijn cellen herinnerden zich : dit heb ik nog gedaan ! ”

“Het was magisch.”

” Het schilderen en beschilderd worden voelde heel fijn en veilig, als een soort meditatie”

” Hoe natuurlijk dit voelde..”

Kom je mee ontdekken, ervaren en genieten? Versie 2