Rode Tent Vrouwencirkels

Beste vrouw,

In de veilige en warme omgeving van de vrouwencirkel in de rode tent weven we een deken van zachtheid, begrip en ondersteuning. Je mag er onbevooroordeeld en volkomen jezelf zijn, wild, vrij, zacht, zot of hoe dan ook. We zingen, mediteren, luisteren naar elkaar en hebben aandacht voor ons vrouw zijn. Gewoon om even niets te hoeven, moeten of doen voor anderen, Kom, vlei je comfortabel neer in de zachtheid van sisterhood.

Hoe kan je jezelf meer voeden en ondersteunen? We steunen en inspireren elkaar om uit ons hoofd meer in ons lijf te zakken. Hoe doe jij dat? Wat helpt jou? Hoe kunnen we mekaar ondersteunen om zelf het centrum van je liefde en aandacht te zijn ?

Mogelijke ingrediƫnten : korte massage, delen, klei, zang, zijn, visualisatie. Wij zorgen voor thee en lekkers en bedding.

Maar wat is nu een Rode Tent? Het is een plek, bekleed met rode en paarse doeken, kussens, kaarsen, dekens en kleden waar vrouwen iedere maand samenkomen om naar elkaars (levens) verhaal te luisteren. Roodtinten geven een warm, behaagelijk en veilig gevoel, waardoor je kan landen en mag ontspannen.
We komen samen telkens rond volle maan.

Inschrijven via info@wildewortels.be. Let op : beperkt aantal plaatsen. Vrije bijdrage. Suggestie : 15 euro.

Ism Gather the women Belgium