Skelettevrouw

Beste vrouw,

Skelettevrouw Ontembare vrouw Jaarcyclus Wildewortels Lien Van Camp Verhalenvertelster

Skelettevrouw (Artiest onbekend)

Deze reeks wordt georganiseerd door Spiegelende Vrouwe (Martine Hertogs) in samenwerking met Lien Van Camp (WildeWortels) .We nodigen jullie uit bij Skelettenvrouw op 20 mei. Herken je dit? Je komt iemand tegen, je wordt tot over je oren verliefd. Tot je ook de psychologische wratten in de ander ziet. Je wil wegrennen, zo ver mogelijk, want daar heb je toch niet voor gekozen? Waarom kan je niet altijd verliefd zijn en drijven op de baren van voorspoed? Hoe kan je Skelettenvrouw, het principe van Leven / Dood / Leven in de liefde aanvaarden en omhelzen? Hoe kan je het ritme dansen tussen hartstocht en verveling, intimiteit en eenzaamheid en overvloed en schaarste? Skelettenvrouw nodigt je uit om in jezelf te kijken. Wat vrees ik dat niet mooi is in de ander, in mezelf of in de relatie? Wat moet er in mij sterven zodat ik lief kan hebben? Deze dag is een ontdekkingsreis naar wat een man en een vrouw voor elkaar kunnen betekenen in een relatie op zieleniveau met Skelettenvrouw als gids. We beleven haar via het verhaal verteld door Lien Van Camp, via een diepe innerlijke reis op een sjamanistische manier begeleid door Martine Hertogs en besluiten we op een intuïtieve creatieve manier.   Deze dag is deel van de jaarcyclus De ontembare. Een vrouwelijk inwijdingspad. Je kan deze eventueel ook apart volgen mits er nog plaats is.

Praktisch

  • Vanaf een deelname van 6 dagen, betaal je 76 euro per keer
  • Vrouwen die nog enkele verhalen van de eerste reeks willen inhalen betalen ook 76 euro per keer.
  • Wil je voor het eerst aansluiten voor 1 of enkele verhalen dan betaal je 90 euro, mits er nog plaats is.
  • Het is een jaarcyclus van 9 aparte dagen, telkens van 10h tot 17h (welkom vanaf 9h30, we beginnen stipt om 10h) . Zaterdag 11/3, zondag 23/04, zaterdagen 20/5,   10/6, 23/9, 21/10, 18/11, 16/12 2017 en 20/01/2018.
  • Meebrengen : lunchpakket, blinddoek of sjaal en pantoffels. Thee, koffie en versnaperingen zijn voorzien
  • Plaats : de Verscholen Tuin Peter Benoîtlaan 15, 2100 Deurne (Antwerpen)
  • Je meldt je aan voor de reeks of voor aparte dagen per mail via spiegelendevrouwe@gmail.com
  • Vervolgens schrijf je het juiste bedrag over op rekeningnummer van Martine Hertogs BE16973141876274 (BIC ARSPBE22)  met vermelding van de jaarreeks of de 6 data waarvoor je inschrijft en je naam. Zodra het bedrag op de rekening staat, ben je werkelijk ingeschreven.
  • Gelieve tijdig in te schrijven want het aantal deelnemers is beperkt tot 13.
  • Om de prijs democratisch te houden ondanks de kleine groep hebben we besloten om geen annulatie toe te laten. Bij afmelding is het wel mogelijk om een vervanger te zoeken. Deze annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, los van het moment van betaling.

Aarzel je nog of heb je vragen, contacteer ons. – 0476/43.57.84. en spiegelendevrouwe@gmail.com (Martine) – 0496/42.92.64 en info@wildewortels.be (Lien) Alle info over dit inwijdingspad en ervaringen van deelnemers vind je hier