Celebration day for girls Oostende

11 juli 2020 - 19:00

Vier je dochter !

Heb je een dochter van 10-13 jaar en wil je haar graag ondersteunen in haar groei? Er breekt een bijzondere tijd aan voor haar. Weldra zal ze de overgang maken van meisje naar vrouw. Hoe kan je hier inspirerend mee omgaan? Hoe kan ze zorgen voor haar veranderende lijf? In onze cultuur staan we niet meer bewust stil bij deze overgangsfase. zijn we vergeten hoe we dat kunnen vormgeven of werd het ons nooit voorgedaan. Maar overgangen zijn er om te vieren. En het is fijn om daarin ondersteund te worden.

Een Celebration Day for Girls is een eendaagse workshop voor meisjes van 10-12 jaar met hun mama of verzorgster. Die dag vieren we samen de veranderingen die je dochter de komende jaren zal ondergaan. Deze workshop is ontwikkeld om meisjes en moeders te ondersteunen bij deze speciale drempel in het leven, en om op een bevestigende, geaarde en verbonden manier de reis naar het vrouw-zijn vorm te geven.

De Celebration Day ondersteunt meisjes om een positieve kijk te hebben op hoe ze eruitzien, denken en voelen in deze fase van hun leven, zodat ze bekrachtigde en blije, veerkrachtige en zelfverzekerde jonge vrouwen worden. Door samen deze workshop te beleven, gebeurt er iets tussen mama en dochter. Het is wonderlijk en ontroerend tegelijk.

Praktisch:

Bijdrage:
95 euro (per mama-dochter duo)
Met VROEGBOEKKORTING SISTERDISCOUNT ! Schrijf je in met een vriendin en dochter vòòr 1 juli, dan betaal je elk slechts 85 euro.

Wanneer:
ZONDAG 12/07/20 van 10u tot 16u

inclusief “Enkel mama’s avond”:
ZATERDAG 11/07/20 van 19h tot 21h

Waar :
Op een prachtige locatie in Oostende vlakbij de duinen ! (Locatie wordt meegedeeld bij inschrijving) Er is geen overnachting voorzien. Dat kan eventueel wel bekeken worden als je van ver komt.


Nieuwsgierig en inschrijving ?

https://www.facebook.com/events/312438876816236/
Mail Lien Van Camp info@wildewortels.be
Let op : beperkt aantal plaatsen !

Wil je meer weten?
www.celebrationdayforgirls.com of http://www.wildewortels.be/celebration-day-for-girls/.