A celebration day for girls

16 maart 2019 - 10:00

Vier je dochter !
Heb je een dochter van 10-12 jaar en je wil haar graag ondersteunen in haar groei? Er breekt een bijzondere tijd aan voor je haar Weldra zal ze de overgang maken van meisje naar vrouw. Hoe kan je hier inspirerend mee omgaan? Hoe kan ze zorgen voor haar veranderende lijf? In onze cultuur staan we niet meer bewust stil bij deze overgangsfase. zijn we vergeten hoe we dat kunnen vormgeven of werd het ons nooit voorgedaan. Maar overgangen zijn er om te vieren. En het is fijn om daarin ondersteund te worden.

Een Celebration Day for Girls is een eendaagse workshop voor meisjes van 10-12 jaar met hun mama of verzorgster. Die dag vieren we samen de veranderingen die je dochter de komende jaren zal ondergaan. Deze workshop is ontwikkeld om meisjes en moeders te ondersteunen bij deze speciale drempel in het leven, en om op een bevestigende, geaarde en verbonden manier de reis naar het vrouw-zijn vorm te geven.

De Celebration Day ondersteunt meisjes om een positieve kijk te hebben op hoe ze eruitzien, denken en voelen in deze fase van hun leven, zodat ze bekrachtigde en blije, veerkrachtige en zelfverzekerde jonge vrouwen worden. Door samen deze workshop te beleven, gebeurt er iets tussen mama en dochter. Het is wonderlijk en ontroerend tegelijk.

Praktisch:

Bijdrage:
95 euro (per mama-dochter duo)

Wanneer:
zaterdag 16/03/19 van 10u tot 16u30
inclusief “Enkel mama’s avond”:
vrijdag 05/03/19 van 19u30 tot 21u30

Waar:
Oud-Heverleestraat 28 3001 Heverlee

Nieuwsgierig en inschrijving
Lien Van Camp info@wildewortels.be
Let op beperkt aantal plaatsen !

De volgende Celebration day gaat door op 25/05 in Antwerpen (10-16h30) (“Enkel mama’s avond op 24/05 om 19h30)

Wil je meer weten?
www.celebrationdayforgirls.com of http://www.wildewortels.be/celebration-day-for-girls/.
Vanaf september kan je ook instappen als mama en dochter in Ontpop, een vervolgtraject voor meisjes van 12 tot 15 jaar. Alle info vind je hier http://www.wildewortels.be/jouw-eerste-maancirkel/