Vrouwencirkel World wide wombblessing

30 april 2018 - 19:00

Lieve vrouw,

In meer dan 150 landen komen vrouwen op deze dag samen om via dezelfde meditatie te verbinden met de vrouwelijke kracht.
Deze blessing energie wordt die dag 4 keer ‘verzonden’ door Miranda Gray, gesteund door duizenden Moon Mothers wereldwijd. Als Advanced Moon Mothers begeleid en ondersteun ik graag deze cirkel.

Vlei je neer en ontvang. Wij zorgen voor thee en koekjes. We doen samen de WombBlessing meditatie en nadien ontvang je een individuele energetische healing van verschillende moonmothers. We sluiten af met een meditatie van het seizoen, om ons te verbinden met alle andere vrouwen en wezens. Daarna delen we het lekkers dat we meegebracht hebben en is er ruimte om te delen.

Elke wombblessing activeert ons baarmoeder energie centrum dat vaak uitgeput geraakt door ons dagdagelijksleven. Versterk je verbinding met de aarde en de maan in jezelf. Het is een energetische afstemming om het goddelijk vrouwelijke in jezelf te ondersteunen, wekken en voeden.

Waar
We spreken af in Van Havrelei 39 2100 Deurne om 19h. Enkel aanmelding via MAIL VOOR 26 APRIL via info@wildewortels.be. Beperkt aantal plaatsen.

Meebrengen
– twee mooie waterdichte kommetjes, de grootte van je hand
(één voor water één voor een kaars, de schaaltjes staan symbool voor je baarmoeder en het licht van de maan)
– 1 theelichtje
– een gezellig deken of warme sjaal
– iets voor op het altaar
– warme sokken
– iets lekkers om te delen nadien
– thee en water zijn voorzien.
– vrije bijdrage (suggestie 15 euro)

Voor wie?
Een mooi geschenk voor elke vrouw, met of zonder fysieke baarmoeder, met of zonder cyclus. Ook voor meisjes die hun eerste menstruatie gehad hebben.

Door wie :
Ik (Lien) ben opgeleid als (Advanced )Moonmother door Miranda Gray. Het is een weg van vertrouwen en een steeds dieper verbinden met de diepe vrouwelijke kracht. Elke wombblessing is een energetische afstemming om het goddelijk vrouwelijke in elkaar te ondersteunen, wekken en voeden. Je kan ook bij me terecht voor een individuele wombblessing, healing of mentoring rond cyclisch leven. Graag inschrijven via info@wildewortels.be
Het wordt nog krachtiger als je je registreert via http://www.wombblessing.com/
Ism Gather the Women Benelux.