Blauwbaard

Ontembare Vrouw Jaarcyclus Blauwbaard Wildewortels

Through the keyhole – Artiest Rick Harrison

Beste vrouw, ken je dat gevoel dat je jezelf tegenwerkt of dat je tegengewerkt wordt door iets in of buiten jezelf? Iedereen heeft dit. Het gaat om een aangeboren kracht die de verbinding met onze natuurlijke manier van zijn tegenwerkt. Op deze dag kijken we onze Blauwbaard in de ogen, gaan de strijd ermee aan en nemen terug wat deze roofvijand onze vrouwelijke ziel (La Loba, Ontembare vrouw) heeft ontnomen. Blauwbaard is het eerste verhaal in de jaarcyclus De ontembare vrouw zijn. Deze dag is deel van de reeks. Centraal in dit eerste verhaal is de idee van de roofvijand, gesymboliseerd door Blauwbaard. Deze aangeboren roofvijand kan worden versterkt door ervaringen, opvoeding of culturele normen. Hiertegenover staat een andere aangeboren kracht die wil groeien en ontwikkelen naar meer eenheid met de ziel. Onze instinctieve natuur, onze ontembare vrouw, ondersteunt of is deze laatste kracht. Het verhaal van Blauwbaard laat ons herinneren hoe we kunnen zien en snuffelen als de ontembare vrouw. Het opent opnieuw ons vermogen om vragen te stellen over onszelf, de familie, de omringende omgeving. Op deze dag beleven we Blauwbaard via het verhaal verteld door Lien Van Camp, via een diepe innerlijke reis op een sjamanistische manier begeleid door Martine Hertogs en besluiten we op een intuïtieve creatieve manier.  

Praktisch

 • Deze reeks wordt georganiseerd door Martine Hertogs in samenwerking met Lien Van Camp. Voor de hele reeks, geboekt en betaald vòòr 10 februari 2017 geldt de unieke prijs van 607 euro (Zo krijg je 8 x 76 euro +1 gratis)
  • Vanaf een deelname van 6 dagen, geboekt en betaald vòòr 10 februari betaal je 76 euro per keer
  • Vrouwen die nog enkele verhalen van de eerste reeks willen inhalen betalen ook 76 euro per keer mits betaald vòòr 10 februari.
  • Wil je voor het eerst aansluiten voor 1 of enkele verhalen dan betaal je 90 euro, mits er nog plaats is.
 • Het is een jaarcyclus van 9 aparte dagen, telkens van 10h tot 17h (welkom vanaf 9h30, we beginnen stipt om 10h) . Zaterdag 11/3, zondag 23/04, zaterdagen 20/5,   10/6, 23/9, 21/10, 18/11, 16/12 2017 en 20/01/2018.
 • Meebrengen : lunchpakket, blinddoek of sjaal en pantoffels. Thee, koffie en versnaperingen zijn voorzien
 • Plaats : de Verscholen Tuin Peter Benoîtlaan 15, 2100 Deurne (Antwerpen)
 • Je meldt je aan voor de reeks of voor aparte dagen per mail via spiegelendevrouwe@gmail.com
 • Vervolgens schrijf je het juiste bedrag over op rekeningnummer van Martine Hertogs BE16973141876274 (BIC ARSPBE22)  met vermelding van de jaarreeks of de 6 data waarvoor je inschrijft en je naam. Zodra het bedrag op de rekening staat, ben je werkelijk ingeschreven.
 • Gelieve tijdig in te schrijven want het aantal deelnemers is beperkt tot 13.
 • Om de prijs democratisch te houden ondanks de kleine groep hebben we besloten om geen annulatietoe te laten. Bij afmelding is het wel mogelijk om een vervanger te zoeken. Deze annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, los van het moment van betaling.

  Aarzel je nog of heb je vragen, contacteer ons. – 0476/43.57.84. en spiegelendevrouwe@gmail.com (Martine) – 0496/42.92.64 en info@wildewortels.be (Lien) (Meer info over dit inwijdingspad en ervaringen van deelnemers vind je hier